zondag 19 februari 2017

Ariana op haar best!

Hoi. Leuk dat je op mijn blog kijkt. Vandaag ben ik geïnspireerd door Ariana grande. Ik ben is op haar gaan googelen en toen vond ik deze foto:
Ik heb deze foto echt nog nooit gezien, maar ik vind hem zo cool! Volgens mij heeft deze foto een beetje te maken met haar Song: Focus. Dat kun je zien aan haar oorbellen. Natuurlijk willen jullie dit jurkje ook heel graag! En ik moet toegeven: Dit jurkje is ook best wel leuk! Ik ben voor jullie op zoek gegaan naar precies zo'n outfit.
 
http://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0394467005.html 
Deze hakken komen van de H&M. Ze lijken niet echt op de hakken van Ariana zelf, maar ik denk dat deze hakken ook wel onder zo'n jurkje passen.
http://www.forever21.com/EU/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=dress&ProductID=2000226535&VariantID=
Deze jurk hebben ze in deze kleur en in het roze met bloemen. Deze jurk heeft ongeveer dezelfde pasvorm als die van Ariana. Je kunt hem halen bij Forever 21.
http://www.meisjessieraden.nl/ArianaGrandeFocusOorbellen
Ik weet niet zeker of deze site vertrouwd is, maar als je de oorbellen niet wilt kopen kun je ze ook makkelijk zelf maken. In deze link zie je hoe:
https://www.youtube.com/watch?v=rSwRfS_L32w
Het filmpje is niet echt van goede kwaliteit, maar het wordt wel goed uitgelegd. TIP: Zet het geluid harder als je het filmpje aan het kijken bent :).

Als je goed naar Ariana's outfit kijkt heeft ze om haar linker pols een armbandje zitten. Dat is niet echt een armband, eerder een touwtje. Dus wil je het helemaal precies? Doe dan ook om je linker pols een bruin touwtje.

Ben je nog jong en vinden je ouders dat je geen hakken mag dragen, kan je natuurlijk ook ballerina's aandoen. Ariana draagt zelf ook ballerina's.
http://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0460257002.html
Deze ballerina's zijn ook van de H&M.

Ik hoop dat jullie mijn eerste bericht leuk vonden! Ik zie jullie de volgende keer weer. Doei!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten